Schumacher gaat weer met superbike testen

Gisteren wist het Duitse dagblad Bild nog te vertellen dat voormalig F1-rijder Michael Schumacher toch zou zijn gewond geraakt tijdens een test op een Superbike eind februari. Het ongeval deed zich voor in Spanje en de zevenvoudig wereldkampioen moest meteen naar het plaatselijke ziekenhuis worden overgebracht. Schumacher zelf beweerde toen dat er geen ernstige verwondingen waren maar volgens Bild zou hij echter wel twee ribben hebben gebroken.
Een woordvoerder wilde eerst niet op het onderwerp ingaan maar manager Willi Weber liet ondertussen al weten dat Schumacher weldra terug te zien zal zijn op motorbikes. De Duitser zal opnieuw aan het testen gaan en ditmaal met oog op het Duitse kampioenschap.

“Michael zal weldra opnieuw gaan testen op een superbike. Hij wil op 29 mei deelnemen aan het Duitse kampioenschap dat zal plaatsvinden op de Nurburgring”, zo vertelde Webber aan de pers.

“Hij heeft 20 jaar in de F1 gereden en duidelijk met succes. Als hij zegt dat hij fit genoeg is zal dat ook wel zo zijn. Ik maak me niet bepaald zorgen op dit ogenblik”, aldus de Motorbikes Racing Chief van Michael Schumacher.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print