Schumacher: “Ik beleefde mooie momenten in Melbourne”

Zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher is van mening dat de Grand Prix van Australië in Melbourne voor hem één van zijn persoonlijke hoogtepunten zal zijn in 2010.
Schumacher eindigde bij zijn comeback in Bahrein knap zesde maar verwacht wordt dat hij het komend weekend in Melbourne opvallend beter zal doen.

De Duitse rijder kent het circuit als geen ander en dat bewijst ook het huidige ronderecord dat nog steeds op zijn naam staat. In 2004 liet hij de Ferrari F2004 op wonderbaarlijke wijze over het circuit scheuren. Ook behaalde hij op dat ogenblik zijn vierde overwinning op het Australische circuit.

“Melbourne is altijd een van mijn favoriete races geweest op de kalender. Zoals altijd kom ik hier vroeger aan om me optimaal te kunnen voorbereiden. Ik probeer hier te genieten en tot rust te komen om vervolgens fit aan het werk te kunnen. Ik heb mooie herinneringen aan Melbourne en het zal ook ditmaal een interessante wedstrijd gaan worden. Dit circuit zal me enorm helpen in het terugvinden van mijn ritme. Ik kijk er nu al naar uit”, aldus de Mercedes-rijder.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}