McLaren verwacht fantastische strijd in Melbourne

Bij de Britse renstal McLaren verwacht men een fantastische wedstrijd komend weekend. Ook zal de MP4-25 van enkele kleine upgrades worden voorzien.
De teams dienden deze week van Bahrein naar Melbourne af te reizen. McLaren kende een vrij goede race in Bahrein maar toch beseft het dat haar voorgangers opvallend sneller waren.

Enkele kleinere onderdelen zouden de wagen op een gelijk niveau moeten brengen en, als het even zou kunnen, misschien wel de zege moeten opleveren. Wat volgens McLaren wel alvast zeker is is dat we in Melbourne een geweldige strijd zullen beleven. In Bahrein konden we daar nog niet bepaald van spreken.

“De start van ons seizoen was zeer bemoedigend. Ons vermogen zag er niet bepaald slecht uit want gedurende de tweede helft van de race was onze MP4-25 het snelst. Volgens mij begrijpen we de omstandigheden nu beter en zullen we onze wagen beter kunnen afstellen naar de race toe. Onze tegenstanders zullen nog steeds zeer sterk blijven en net daarom verwacht ons team een fantastische wedstrijd in Melbourne. McLaren hoopt er een geweldige show te kunnen vertonen”, zo verklaarde teambaas Martin Whitmarsh.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}