“Schumacher rijdt ook in 2012 voor Mercedes GP”

Sabine Kehm heeft zopas laten weten dat zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher ook in 2012 voor Mercedes GP zal uitkomen.
image

In Canada liet Michael Schumacher op duidelijke wijze verstaan dat men hem maar best niet kan afschrijven als het op podiumplaatsen of overwinningen aankomt. Tijdens de daaropvolgende GP van Europa zong de Duitse legende al een toontje lager nadat hij zichzelf als oorzaak zag van het incident met Vitaly Petrov.

Na afloop van de wedstrijd in Valencia liet Ross Brawn reeds verstaan dat Schumacher een overeenkomst heeft tot het einde van dit seizoen. Van een overeenkomst van drie seizoenen was op dat ogenblik even geen sprake. Dus ging manager Sabine Kehm enkele aspecten verduidelijken bij het Duitse DPA.

“Men heeft die bewuste verklaring op foutieve wijze geïnterpreteerd. Michael heeft zekerheid tot en met het seizoen 2012. Hij beschikt dus wel over een overeenkomst van drie seizoenen”, aldus Sabine Kehm.

Mercedes Motorsport directeur Norbert Haug volgt het pad van Schumacher en diens manager Kehm. Ook Haug spreekt dus over een verdere samenwerking tussen Mercedes en Schumacher voor 2012.

“Michael heeft toch al voor zichzelf gesproken. Hij verklaarde dat hij een overeenkomst van drie seizoenen ondertekende. Ik kan zijn woorden bij deze enkel nog bevestigen. Hij tekende ook voor 2012”, zo liet Norbert Haug alvast verstaan.

Wel mogen we ons stilaan afvragen of Brawn nog wel goed weet waarmee hij bezig is. De resultaten van Nico Rosberg zijn momenteel best vergelijkbaar met die van Schumacher. En niet alles kan de schuld van Schumacher zijn! Al heeft hij er dit seizoen al wat weten toe te geven.
a:0:{}
De Duitse rijder Nick Heidfeld is vastberaden wat betreft de competitiviteit van zijn wagen voor de komende races. Bij Renault is de tijd blijkbaar niet stil blijven staan.
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print