Schumacher sluit zich meer af van zijn fans

Michael Schumacher hoopt op enig begrip van zijn supporters aangezien hij zich terug wat meer zal gaan afsluiten van het publiek. Een begrijpelijke beslissing.
Weet u nog dat de Finse rijder Kimi Raikkonen vlak voor de start van zijn race een fotograaf met de grond gelijk maakte door hem simpelweg achterover te duwen. Bij Ferrari begreep men het voorval en als echte kenner doe je dat waarschijnlijk ook wel ergens.

Michael Schumacher deed zijn hevige supporters de afgelopen drie seizoenen regelmatig een plezier door gewoon even een babbeltje met hun te slaan als de gelegenheid zich voordeed. De Duitse legende wil vooral dat we begrijpen dat dat voorlopig weer even zo goed als onmogelijk zal worden.

“Er zijn supporters die me volgen en er zijn er die me echt constant op de voet volgen. Ik had daardoor vaak geen andere keuze dan me af te sluiten van het publiek. Waarschijnlijk zal men gaan ondervinden dat dat weldra opnieuw het geval zal zijn maar als supporter zal men dat vast begrijpen”, aldus Michael Schumacher over zijn nieuwe levenswijze sinds zijn comeback.

image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023