Schumacher: “Vierde plaats was mogelijk”

Michael Schumacher kende opnieuw een wisselvallige race. Zijn rondetijden in zijn Mercedes GP-bolide waren bij momenten erg indrukwekkend, maar een aanrijding en stop-and-go penalty weerhielden hem van een goed resultaat.
image

Schumacher reed in de beginfase van de race tegen Kobayashi nadat hij zich verremde bij een bocht. De Duitser beschadigde zijn voorvleugel, moest een pitstop doen en kreeg vervolgens door de stewards ook nog eens een stop-and-go penalty. Volgens Schumacher zelf had de vierde plaats er anders ingezeten.

“Mijn resultaat van vandaag is een spijtige zaak, ik ben er uiteraard niet tevreden mee,” zei Schumacher. “Ik denk dat de vijfde of vierde plaats zeker mogelijk moeten geweest zijn. Onze jongens in Brackley en Brixworth hadden immers fantastisch werk verricht.”

“Ik had graag gehoopt om heel wat punten te behalen en daarmee terug te keren naar de fabriek en de barbecue die we organiseren met hun familieleden. Helaas kan dat door mijn fout niet.”

Schumacher toonde eens te meer dat hij nog over het nodige talent beschikt, vooral tijdens de regenachtige en wisselende omstandigheden komt dit duidelijk aan het licht. Nu is het afwachten of de Mercedes GP-bolide daadwerkelijk ook beter weet te presteren tijdens droge races.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}