Sebastian Vettel: “Aston Martin heeft een grote stap vooruit nodig”

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Na een teleurstellend raceweekend in Imola heeft Aston Martin volgens Sebastian Vettel dringend nood aan een grote stap vooruit nodig om meer vooraan in het middenveld te geraken.

“Het was goed in de wagen, maar het was duidelijk niet goed wat de resultaten betreft,” aldus Vettel. “We moeten het op veel vlakken beter doen … en we hebben over het algemeen iets meer grip nodig.”

Met dat laatste verwijst Vettel vooral naar nieuwe updates die noodzakelijk zijn om de performance van de AMR21 te verbeteren. Afgelopen weekend waren er al nieuwe updates maar die brachten volgens Vettel niet wat hij ervan verwacht had.

“We beschikten in Imola over enkele nieuwe onderdelen maar ik denk dat we een grote stap vooruit nodig hebben om het verschil te maken,” vertelde Vettel na de GP van Emilia-Romagna.

“Er zijn de komende races nog enkele updates op komst we hopen daarmee een stap vooruit te zetten maar zoals ik reeds vertelde bevinden we ons momenteel meer naar achter in het middenveld.”

“Alles kan echter snel veranderen wanneer we kleine stappen vooruit zetten en wanneer alles wat tot rust komt en we een behoorlijke race rijden.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022