Sebastian Vettel: “Het is een mysterie waarom het verschil met Leclerc zo groot is”

Sebastian Vettel slaagde er tijdens zijn laatste kwalificatie voor Ferrari opnieuw niet in om teamgenoot Charles Leclerc te verslaan. De Duitser verbaasde zich opnieuw over het erg grote verschil met Leclerc.


“Het is uiteraard niet leuk om mijn laatste race bij Ferrari van op de dertiende plaats op de grid te starten,” zei Vettel na afloop van zijn laatste kwalificatie voor de Scuderia.

“Het resultaat op zich is redelijk slecht, ook al was ik zelf redelijk tevreden met mijn performance tijdens het rondje. Misschien dat een perfect rondje me de tiende plaats ofzo zou opgeleverd hebben, maar niet beter dan dat.”

Vettel was ruim drie tienden te traag om zich te verzekeren van een plaatsje in Q3 en ook nu was het verschil met Charles Leclerc opnieuw erg groot.

“Het is overduidelijk een mysterie waarom er zo’n groot verschil is tussen beide wagens. Ik denk dat er nergens in de pitlane zo’n groot verschil is,” aldus Vettel.

“Het was een goede sessie. Ik ben tevreden over mezelf, maar niet blij met de resultaten, maar zo is het dit jaar al vaak geweest.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023