Sebastian Vettel kruipt opnieuw achter het stuur van een Red Bull F1-bolide

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel nam eind vorig jaar afscheid van de Formule 1 maar hij zal dit jaar al opnieuw achter het stuur van een F1-bolide kruipen.

Eerder schreven we al dat Vettel tijdens de dertigste verjaardag van het ‘Goodwood Festival of Speed’ opnieuw zijn raceoverall en F1-helm zal aantrekken om met verschillende wagens uit zijn persoonlijke collectie enkele F1-demo’s te geven. Daaronder ook een Williams FW14B van Nigel Mansell en de McLaren MP4/8 van Ayrton Senna.

Maar ook op 9 september zal Sebastian Vettel opnieuw in een F1-bolide stappen want dan geeft hij immers op de legendarische Nordschleife een demo in een Red bull F1-bolide. Vettel werd vier keer wereldkampioen met Red Bull Racing en het team ligt hem dan ook nog steeds erg nauw aan het hart.

Met zijn 53 raceoverwinningen en vier wereldtitels behoort Sebastian Vettel tot de meest succesvolle rijders in de geschiedenis van de sport. Tijdens het evenement genaamd ‘Red Bull Formula Nürburgring’ zal naast Vettel ook Daniel Ricciardo een demo geven.