Sebastian Vettel: “Steun van de fans inspireerde me om hier te winnen”

Vettel kreeg na zijn teleurstellende race in Monza bakken kritiek te verwerken. De Duitser kreeg echter ook enorm veel steun van zijn fans en dat inspireerde hem naar eigen zeggen om al die positieve energie te gebruiken tijdens de race en om te zetten in een overwinning.


“Ik wil echt de fans bedanken voor hun steun. De voorbije weken waren niet de beste voor mij, het is echt ongelooflijk om zoveel steun te krijgen, zoveel brieven en leuke berichten,” zei Vettel op het podium na afloop van de race.

“Iedereen vertelt zijn eigen verhaal over allerlei dingen die niet goed lopen en dan geeft zoiets enorm veel steun en sterkte. Ik probeerde dat allemaal in de wagen om te zetten en het is leuk dat dit nu allemaal beloond wordt.”

Nadien voegde Vettel er nog het volgende aan toe tijdens de persconferentie.

“Ik kreeg de voorbije weken enorm veel energie van berichten die ik uit de racewereld ontving, van mensen die ik al enorm lang ken en ook in het bijzonder van de fans.”

“Na Monza begint iedereen er zijn of haar verhaal van te maken met allerlei ups en downs, wat voor ons, gezien alles rond het racen draait, duidelijk niet het belangrijkste is.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022