Sergio Perez: “Enorm blij en trots dat ik met Red Bull op de startgrid zal staan”

Volgend jaar zien we Sergio Perez dan toch op de startgrid van de Formule 1 staan en dat maakt de Mexicaan bijzonder trots.


“Ik ben Red Bull enorm dankbaar dat ze me de kans geven om voor Red Bull Racing te rijden in 2021,” zei Perez in een reactie op de bekendmaking van zijn contract.

Perez zijn grote frustratie de voorbije jaren was dat hij altijd voor een team in het middelveld heeft moeten rijden. De Mexicaan slaagde er desondanks toch in om verschillende podiumplaatsen en onlangs zelfs zijn eerste F1-overwinning te behalen.

Voor Perez is het dan nu ook een soort droom die in vervulling gaat, rijden voor een topteam dat de komende jaren voor de wereldtitel wil strijden.

“Sinds ik in de Formule 1 ben gekomen hoop ik om voor een team te kunnen racen dat voor de wereldtitel strijdt en het zal een enorm trots moment zijn wanneer ik naast Max in de kleuren van Red Bull op de grid zal staan,” aldus Perez.

“Je kan er zeker van zijn dat ik volgend seizoen me volledig zal focussen. Het team heeft dezelfde winnaarsmentaliteit als mij en ik weet dat ik hier ben om te presteren en het team te helpen in de strijd voor een nieuwe wereldtitel.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022