Sergio Perez: “Ik weet wat ik moet doen om bij Red Bull te kunnen blijven”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

De voorbije maanden kwam zijn positie binnen het Red Bull F1 team steeds meer onder druk te staan maar Sergio Perez gaat er vanuit dat hij nog steeds een bijdrage kan leveren aan toekomstige successen van Red Bull. Tegelijkertijd weet hij naar eigen zeggen ook wat er beter moet.

“Ieder jaar leer je nieuwe dingen en dat is wat ik zo leuk aan deze sport vindt,” vertelde Perez tegenover ‘DAZN España’. “Je leert constant nieuwe dingen. Het belangrijkste is denk ik dat je uit je fouten leert.”

“Met het seizoen dat we tot nu toe gehad hebben is het belangrijk dat de komende races plaatsvinden op een manier dat ik het voel dat ik iets bijdraag aan het team. Afhankelijk van of mijn plaats in 2025 ook hier bij Red Bull is zal ik eventueel naar alternatieven kijken.”

“Maar momenteel ligt mijn focus volledig hier bij Red Bull, ik wil meer races winnen, ik wil kampioenschappen met Red Bull winnen.”

“Ik heb tot volgend jaar een contract bij Red Bull en op een bepaald moment zullen we samenzitten en met elkaar in gesprek gaan.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner