Sergio Perez kreeg na podium in Mexico een emotioneel telefoontje van Charles Leclerc

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Antonio Perez Garibay, de vader van Sergio Perez, speelde een ‘hoofdrol’ tijdens de viering van zijn zoon zijn podiumplaats en de overwinning van Max Verstappen. De vader van Perez laat ook weten dat zijn zoon na afloop aan emotioneel telefoontje kreeg van Ferrari-rijder Charles Leclerc.

Na afloop van de GP van Mexico ontstond er een stevig feestje waarbij vooral de vader van Sergio Perez uitgebreid in beeld kwam terwijl hij uitbundig de historische podiumplaats van Sergio Perez vierde alsook de overwinning van Max Verstappen.

Daags na de GP van Mexico liet de vader van Sergio Perez tegenover het Spaanse ‘Marca’ weten dat zijn zoon een speciaal telefoontje had gekregen van Charles Leclerc die erg blij was met de viering van vader en zoon Perez.

“Checo ontving een telefoontje van Charles Leclerc die zei ‘Checo, je beseft niet hoe blij ik ben door te zien hoe je ouders meegevierd hebben, ik kreeg tranen in mijn ogen, ik had zo graag gehad dat mijn vader me zo had kunnen zien’.”

Charles Leclerc zijn vader overleed aan een ziekte het jaar voordat hij in de Formule 1 debuteerde. Perez senior liet verstaan niet te weten dat Leclerc zijn vader had verloren en was samen met zijn zoon erg aangedaan door het emotioneel telefoontje van Leclerc.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022