Sergio Perez stelt zichzelf na podiumfinish een duidelijk doel: “Dat wil ik dit seizoen bereiken”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Voor de tweede keer op rij finishte Sergio Perez op het podium. Ondanks het feit dat hij zelf niet kon zegevieren was Perez toch tevreden met het behaalde resultaat. De Mexicaan heeft nu een duidelijk doel voor de rest van het seizoen.

Ondanks dat Max Verstappen achter hem startte slaagde Sergio Perez er nooit echt in om te strijden voor de overwinning. Perez slaagde er weliswaar wel in om Charles Leclerc snel te passeren en de leiding in de race te veroveren. Vervolgens was ook Perez echter niet opgewassen tegen Max Verstappen.

“Ik had een geweldige start, ik slaagde erin om Charles te passeren en gewoon mijn eigen race te rijden,” vertelde Leclerc tegenover ‘Sky Sports F1’. “Max kwam er tijdens de tweede stint snel aan dus er was niets dat ik had kunnen doen. Vervolgens draaide het gewoon rond de wagen veilig en zonder schade aan de finish brengen.”

Na zijn tweede podiumplaats op rij stelt Perez zichzelf een duidelijk doel voor de rest van het seizoen: “Ik wil echt proberen om tijdens de rest van het seizoen het podium niet meer te verlaten.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner