Sergio Perez verlaat trots Racing Point: “Sommige jongens waren aan het wenen”

Sergio Perez moest tijdens zijn laatste race voor Racing Point opgeven door technische problemen, niet echt de manier waarop de Mexicaan afscheid had willen nemen van Racing Point.


“Het is jammer om het team op deze manier te verlaten maar ik vertelde tegen de jongens, sommigen waren aan het wenen, dat ze zich moeten herinneren wat er vorig weekend is gebeurd, wat er tijdens het volledige seizoen is gebeurd,” blikte Perez terug op zijn laatste race voor Racing Point F1.

“Het was niet echt een eenvoudig jaar voor ons. We slaagden er in om als vierde in het constructeurskampioenschap te eindigen. Ik miste twee races door COVID-19, er waren ook veel betrouwbaarheidsproblemen dit seizoen.

“Uiteindelijk is het jammer dat we maar nipt de derde plaats in het constructeurskampioenschap missen. Mijn felicitaties voor McLaren, ze hebben het verdiend, ze hebben het met de wagen geweldig gedaan. De rijders hebben weekend na weekend enorm gepresteerd.”

Ondanks dat hij Racing Point moet verlaten zal hij de renstal steeds een warm hart toedragen.

“Ik blijf positief. Ik zal altijd trots zijn op de jongens van het team. De beslissing om hun job destijds te redden was één van mijn beste beslissingen in mijn leven,” aldus Perez.

“Het zal altijd mijn favoriete team in de Formule 1 zijn omdat ze me veel gegeven hebben en ik hen ook veel heb teruggegeven. Ik kijk er dan ook naar uit om hen ook in de toekomst successen te zien boeken. De toekomst ziet er geweldig uit voor hen.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022