Sergio Perez vraagt respect voor Max Verstappen: “Ik wil dat de Mexicaanse fans het hele Red Bull-team steunen”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Red Bull-rijder Sergio Perez roept zijn trouwe supportersschare op om tijdens de GP van Mexico het hele Red Bull-team te steunen en niet alleen hemzelf.

Tijdens de GP van de Verenigde Staten in Austin afgelopen weekend waren heel wat fans van Sergio Perez aanwezig en die scandeerden de naam van hun held nadat Max Verstappen de vijftigste F1-overwinning in zijn carrière behaalde. 

Sinds de GP van Brazilië zit er namelijk heel wat ruis op de relatie van de drievoudige wereldkampioen en zijn Mexicaanse teamgenoot. Fans van Perez twijfelen sindsdien of hun held wel dezelfde steun krijgt van Red Bull als Max Verstappen en de uitspraken van Helmut Marko over de afkomst van Perez hebben ook niet echt geholpen.

Er wordt gevreesd dat Max Verstappen wel eens in een vijandige sfeer zou kunnen terechtkomen in Mexico en daarom roept Sergio Perez zijn fans op om het hele team te steunen.

“Mexico is mijn belangrijkste weekend van het seizoen en ik kan niet wachten op mijn thuisrace,” blikt Perez vooruit naar zijn thuisrace. “De steun in Austin dit weekend was waanzinnig, dus ik kan me niet eens voorstellen hoe Mexico zal zijn, het wordt heel speciaal.”

“We hebben een aantal goede stappen gemaakt met de auto, maar we hebben onze vooruitgang niet volledig kunnen laten zien doordat we het afgelopen weekend een aantal verkeerde richtingen zijn opgegaan met de set-up.”

“Ik ben optimistisch voor deze week, we weten nu welke richting we op moeten dus hopelijk kunnen we dat laten zien. We moeten nog een paar dingen regelen met de auto en dan moeten we sterker terugkomen.”

“Ik wil dat Mexico komt om het hele Red Bull-team te steunen, niet alleen mij.” 

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023