Shovlin race-ingenieur van Schumacher?

Wordt Andy Shovlin de race-ingenieur van Michael Schumacher bij Mercedes?
Volgens de Duitse pers zou Jock Clear door Mercedes zijn aangesteld om in 2010 als race-ingenieur van Nico Rosberg te dienen. Indien Michael Schumacher daadwerkelijk over het tweede zitje van Mercedes zal beschikken zal Andy Shovlin zijn race-ingenieur worden.

In 2009 stond Andy Shovlin nog in voor de instellingen van de wagen van wereldkampioen Jenson Button. Terwijl Rubens Barrichello en Button de strijd met elkaar aangingen moesten ook de race-ingenieurs van Brawn GP op zeker ogenblik een bandenrek als afsluiting van de pitbox gaan gebruiken.

Indien Schumacher in 2010 zoals algemeen aangenomen voor Mercedes GP gaat rijden zal hij dus nauw moeten samenwerken met Andy Shovlin die dus duidelijk niet graag in zijn kaarten laat kijken tijdens het voorbereiden van de wagens. De kans dat Schumacher zijn comeback zal maken werd nog maar eens aangespijst door voormalig F1-rijder Niki Lauda.

“Indien Michael Schumacher er toch voor kiest om terug naar de F1 te keren dan is dat zijn keuze. Hij zal volgens mij meteen erg competitief zijn want hij was simpelweg de allerbeste”, zo verklaarde Niki Lauda nog over de comeback van Schumacher.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}