Alonso: “Ik ben nu op mijn beste niveau ooit”

Tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso is van mening dat zijn overstap naar de Italiaanse renstal Ferrari op geen beter moment kon plaatsvinden. Alonso voelt zich lekker in zijn vel.
Veel supporters hoopten er al enkele seizoenen eerder op terwijl anderen het dan weer hadden uitgesteld tot 2011. De overstap van Alonso naar Ferrari werd meteen ook de overstap van de eeuw genoemd daar de Spaanse rijder, die dan ook op exact dezelfde wijze als Schumacher tewerk ging.

Zowel Schumacher als Alonso behaalden eerst twee wereldtitels bij Renault (Benetton) dat onder leiding stond van Flavio Briatore. Vervolgens stapten beide heren over naar Ferrari alwaar Schumacher nog maar eens vijf titels wist te behalen. In 2010 staat Alonso alvast in het spoor van Schumacher die op zijn beurt de overstap van de eeuw wel eens in de schaduw kon drijven door weldra zelf zijn comeback te maken.

Wat Fernando Alonso betreft zullen zijn prestaties een stijgende lijn gaan vertonen. De Spaanse rijder voelt zich momenteel beter dan ooit voorheen.

“Ik kijk momenteel echt al uit naar de start van het nieuwe seizoen want dan kan ik eindelijk voor het beste team ter wereld rijden. Volgens mij kon onze samenwerking op geen beter ogenblik van start zijn gegaan dan nu. Ik voelde me nog nooit zo goed als nu. Dit is mijn beste periode als rijder en als mens dus nu hoop ik enkel nog dat titels zullen volgen”, aldus Fernando Alonso.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner