Singapore Grand Prix Spel 2019: Minimaal 300 Euro aan prijzen!

De komende maand speelt het Formule 1-circus zich af in het Oosten. Te beginnen in de straten van Singapore. Ondanks dat het lastig inhalen is op een stratencircuit, is de Grand Prix van Singapore vaak spectaculair. Bovendien levert een race bij kunstlicht altijd mooie plaatjes op.

Na de zeges van Charles Leclerc in België en Italië, kunnen Ferrari en de Monegask voor een loepzuivere hattrick gaan vanaf pole position. Al zullen Lewis Hamilton en Max Verstappen er alles aan doen om dat te voorkomen

Klik hier om direct naar het spel te gaan

Waarom meedoen aan een Singapore Grand Prix Spel?
– Je betrokkenheid bij de Formule 1, zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
– Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale F1 team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
– Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn 15 prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 400 euro aan prijzen) met een 1e prijs van minimaal 78 euro.
– Win 2.500 Euro met het Singapore Grand Prix Race to Abu Dhabi Spel 5 euro per team en er zijn 2 tickets te winnen dit weekend.

Klik hier om je meteen te registreren!
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Foto: Zweeler

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022