Sky Sports blundert met Schumacher en Magnussen in ‘Russische outfit’

Sky Sports F1 - Twitter
Sky Sports F1 - Twitter

Bij Sky Sports lijken ze serieus geblunderd te hebben op hun sociale media-accounts. Sky Sports plaatste een ‘opwarmertje’ voor de GP van de Verenigde Staten online maar daar was iets vreemd mee aan de hand.

Op een afbeelding zien we Max Verstappen samen met Haas-rijders Kevin Magnussen en Mick Schumacher. Maar met beide Haas-rijders is iets vreemd aan de hand.

Mick Schumacher staat afgebeeld met een foto uit 2021, toen Uralkali nog sponsor was. Een pijnlijke fout van Sky Sports want omwille van de Russische inval in Oekraïne werd de samenwerking met zowel Uralkali als Nikita Mazepin stopgezet.

Ook met Kevin Magnussen is iets vreemd aan de hand want Magnussen zijn hoofd werd gephotoshopt op een foto van Nikita Mazepin met zijn raceoverall waarop het logo van de ‘Moscow State University’ te zien is. Wat alles nog pijnlijker maakt is dat het uitgerekend gebeurd in de aanloop naar de GP van de Verenigde Staten.

Op de sociale media kwam er bijzonder veel kritiek op de afbeelding. Ook bij Sky Sports zagen ze ongetwijfeld hun fout in want de afbeelding is ondertussen van de sociale media van Sky Sports verdwenen.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022