Spa Italia 2007: Maserati en Maria Theresa de Filippis

Spa Italia 2007 brengt hulde aan het merk Maserati dat de 50ste verjaardag van zijn F1 titel (Fangio’s 5de titel) zal vieren. De uitgave 2007 zal op 2 en 3 juni 2007 plaatsvinden op het circuit van Spa-Francorchamps te België en is het eerste "massa evenement" dat zal plaatsvinden op de hertekende omloop van Spa. Onnodig te zeggen dat Spa Italia één van de grootste en mooiste tentoonstellingen voor MaseratiÂ’s in Europa zal aantrekken en speciaal hulde zal brengen aan de 250 F, de meest gekende Maserati uit de Formule 1.

 

Maria Teresa de Filippis zal de geëerde gast zijn op Spa Italia in juni. Deze grote dame zal voor altijd in de annalen van de autosport terug te vinden zijn, omdat ze de eerste vrouw was die met succes deelnam aan het wereldkampioenschap Formule 1. Ze zal met veel vreugde en belangstelling de fabelachtige Maserati 250F terug vinden. Met deze wagen nam ze in 1958 deel aan de grote prijs van Spa en wist ze een zeer verdienstelijke 10 plaats te behalen. Dit belooft een zeer emotionele hereniging te worden!

 

Spa Italia groeide sinds 2002 uit tot een niet te missen afspraak voor alle liefhebbers van Italiaanse automobielen. Op 2 en 3 juni eerstkomend zal het mooiste Europese circuit nogmaals de arena vormen van een tot de verbeelding sprekende verzameling Italiaanse bolides.

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023