Sponsor haalt bij afscheid van Haas F1 team uit naar Nikita Mazepin

Eind 2020 kwam er ook een einde aan de samenwerking tussen het Haas F1 team en sponsor Jack & Jones. Die laatste haalde op de allerlaatste dag van het jaar nog eens uit naar kersvers Haas F1-piloot Nikita Mazepin.


Met het vertrek van Romain Grosjean en vooral Kevin Magnussen kwam er ook een einde aan de sponsorovereenkomst tussen het kledingmerk Jack & Jones en het Haas F1 team. Jack & Jones was immers een persoonlijke sponsor van Kevin Magnussen.

In het kader van de samenwerking met Kevin Magnussen en het Haas F1 team plaatste Jack & Jones op zes december een video online waarin te zien was hoe Kevin Magnussen omgaat met zijn bekendheid. Er wordt ook gevraagd hoe hij zich ‘low profile’ kan houden, iets dat van Nikita Mazepin niet gezegd kan worden.

Toen er heel wat commotie ontstond over de bewuste video waarin Mazepin een vrouw bij haar borsten betast hield sponsor Jack & Jones zich afzijdig maar uitgerekend op 31 december, de laatste dag van haar samenwerking met het Haas F1 team besloot de sponsor alsnog uit te halen naar Nikita Mazepin.

Als reactie op de eigen post van 6 december, alsof Jack & Jones Nikita Mazepin er nogmaals op wilde wijzen hoe een F1-piloot zich hoort te gedragen, liet het kledingmerk weten zich volledig te distantiëren van het gedrag van Mazepin.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022