Stepney weerlegt verdenkingen Ferrari

Nigel Stepnet stata in het middelpunt van de belangstelling momenteel. Stepney maakt deel uit van een gerechtelijk onderzoek waarin hij wordt verdacht van mogelijke sabotage van het Ferrari-team.

Zo is er  enkele dagen voor de GP van Monaco een poederachtige substantie gevonden bij de benzinetanks van de Ferrari’s van Massa en Räikkönen. Hoe dit in verband staat met het onderzoek naar Stepney is niet meteen duidelijk amar de geruchtenmolen rondom hem draait ondertussen op volle toeren.

Zo suggereerden enkele media dat Stepney Italië zou ontvlucht zijn en naar Azië zou gevlucht zijn. Stepney zelf spreekt dit echter resoluut tegen.

"Ik ben met vakantie, een vakantie die reeds lang geleden gepland stond," aldus Stepney vanuit de Filipijnen tegenover de Engelse krant Sunday Times. "Waarom zou men trouwens zeggen dat ik niet bereikbaar ben? Ik heb de reis geboekt via het agentschap van Ferrari. Men weet dus waar ik ben."

"Momenteel is er gewoon een lastercampagne aan de gang waarbij er enkele smerige truucs worden gehanteerd maar ik heb er alle vertrouwen in dat mijn naam gezuiverd zal worden door de rechters."

 

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023