Team Lotus tevreden met een dubbele finish

Ondanks schade bij het startincident voor beide wagens slaagde Team Lotus erin om beide wagens aan de finish te krijgen, op een 14e en een 15e plaats. Kovalainen was voor een keer niet de eerste van de ‘nieuwe’ teams te worden. Die eer was voor teamgenoot Trulli.

“Buiten de start heb ik erg genoten van de race. Ik kon een aantal wagens inhalen en toen de Safety Car buiten kwam kon ik het gat dichten met de wagens voor mij.”

Jarno Trulli bedankte ook zijn pitcrew voor het geweldige werk. De jongens kregen hem voor Ricciardo terug buiten, dankzij het snelle werk.

“Zoals vandaag racen, zonder problemen met de wagen, en in staat om de hele namiddag te vechten is erg bevredigend. Ik kan haast niet wachten om terug in de wagen te kruipen in Italië, en het momentum dat we nu hebben te bewaren.”

Heikki Kovalainen had een bewogen race, maar finishte op een zucht van zijn teamgenoot.

“Ik had wat moeite met de zachte banden, maar ik kon ondanks de incidenten bij de start en de kapotte voorvleugel toch nog terrein goedmaken. Dat we twee wagens aan de finish krijgen in deze race is dan ook een opsteker voor het hele team.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}