Telenet verlengt F1-uitzendrechten

Telenet heeft de uitzendrechten van de Formule 1 verlengd tot en met 2019.
image
Vandaag werden in Melbourne de eerste oefensessies voor de GP van Australië afgewerkt, het eerste raceweekend van het F1-seizoen 2016. Voor Telenet was dat meteen ook de ideale gelegenheid om aan te kondigen dat ze de uitzendrechten voor de Formule 1 verlengd heeft tot en met 2019.

Abonnees van Play Sports zullen naast het voetbal ook de komende vier jaar kunnen genieten van de koninginnenklasse van de autosport. Play Sports zendt alle kwalificaties en races live uit. Bovendien kunnen ze tot 7 dagen na uitzending herbekeken worden.

Naast de algemene world-feed, zeg maar de algemene uitzending van de F1-races, hebben de abonnees van play Sports ook vijf extra kanalen ter beschikking. Zo is er onder andere het ‘On Board’ kanaal, waarbij je de race vanuit de cockpit kan volgen. Via het ‘Pit Lane’ kanaal volg je dan weer de pitstops van op de eerste rij. Het ‘Tracking’ kanaal geeft je een handig overzicht met de posities van alle deelnemers. Er is ook nog een kanaal dat alle tijdsintervallen weergeeft en een ‘Highlights’ kanaal waar de kijker alle hoogtepunten kan terugvinden.

Peter Baert, Kris Wauters en Gert Vermersch hebben jarenlange ervaring in de autosport en zullen de F1-races van vakkundig commentaar voorzien.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022