Theissen: "Derde plaats wk-stand is voor ons!"

BMW presteerd dit seizoen opvallend sterk, het is momenteel ‘best-of-the-rest’ na McLaren en Ferrari en soms kan het zoals afgelopen weekend tijdens de kwalificaties Ferrari zelfs voorblijven, al moet wel gezegd dat de benzinehoeveelheid daar een groot aandeel in had.

Momenteel heeft BMW 71 punten en dat is ruim meer dan het als vierde geplaatste Renault, nota bene de regerende wereldkampioen. Dit alles doet Mario Theissen maar al te graag besluiten dat BMW resoluut voor die derde plaats moet gaan. Voorlopig ziet het er dan ook erg goed uit voor BMW en het lijkt ook onwaarschijnlijk dat Renault haar achterstand nog kan goedmaken.

"We hebben in alle races tot nu toe punten behaald, de laatste vier races reden we zelfs telkens met beide wagens in de punten," aldus Theissen. "Het resultaat van de GP van Hongarije is het beste resultaat sinds het bestaan van ons team. Heidfeld stond op het podium met zijn derde plaats en Kubica finishte als vijfde. Zoveel punten als we in Boedapest behaalden, hebben we nog niet behaald voordien."

"We willen de derde plaats in de wk-stand zeker en vast behouden," voegde Mario Theissen er nog aan toe."

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print