Toto Wolff: “Test Romain Grosjean met Mercedes F1-bolide zal doorgaan”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Na zijn abrupt afscheid van de Formule 1 beloofde Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff aan Romain Grosjean een test met de Mercedes F1-bolide. Omwille van diverse redenen ging deze F1-test nog steeds niet door maar volgens Grosjean staat hij nog steeds gepland.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat Romain Grosjean vorig jaar tijdens de GP van Frankrijk een F1-demo zou geven met de Mercedes F1-bolide alsook een test zou doen. Omwille van de coronamaatregelen alsook verplichtingen van Grosjean in de IndyCar gingen die plannen echter niet door.

In een video die Grosjean onlangs op YouTube plaatste toont Grosjean zijn speciale helm voor de test die eigenlijk door zijn kinderen voor zijn laatste F1-race was ontworpen.

“Iedereen vraagt me naar de Mercedes-test,” vertelt Grosjean wanneer hij de bewuste helm toont. “Wel, er is deze helm. De test heeft nog niet plaatsgevonden maar we hebben de helm er klaar voor.”

Onlangs werd Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff naar de bewuste test van Romain Grosjean gevraagd en hij bevestigde dat het nog steeds de bedoeling is dat de test zal doorgaan.

“De test zal zeker en vast plaatsvinden,” aldus Wolff. “We hebben ons ertoe verbonden. We gaan bekijken wanneer het voor ons en voor hem past.”

“Maar de test zal plaatsvinden. Wanneer ik mijn woord geef dan hou ik me daaraan.”

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022