Toto Wolff waarschuwt: “Red Bull heeft haar ware potentieel nog niet getoond, maar wij ook niet!”

Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff waarschuwt dat Red Bull het ware potentieel van de RB16 nog niet getoond heeft en dat Red Bull komend weekend op de Hungaroring bijzonder sterk zal presteren.


“We hebben het ware potentieel van Red Bull nog niet gezien en dat van Mercedes ook nog niet,” aldus Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff tegenover de officiële F1-website.

“Ik ben er 100 procent van overtuigd dat Red Bull in Hongarije erg sterk zal zijn. Het is een circuit waarop ze in het verleden steeds erg goed presteerden.”

Mercedes is dan ook op haar hoede en zet ondanks twee overwinning op rij alles op alles om de eigen performance bijkomend te verbeteren.

“We zijn altijd erg zelfkritisch wat onze eigen performance betreft, we vinden het steeds niet goed genoeg,” aldus Wolff.

“Het lijkt alsof we onszelf opjagen. Het is een ingesteldheid binnen het team, we zijn nooit tevreden met het resultaat.”

“Als je op maandag naar onze debriefing zou luisteren dan zou je gedacht hebben dat we zeer zwaar verloren hadden.”

“Het is een mindset die we de voorbije jaren ontwikkeld hebben. We verwijten nooit een persoon iets, we verwijten steeds het probleem,” besloot de Mercedes-motorsportbaas.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023