“Trots op mijn nummer 1 maar het maakt me niet sneller”

Sebastian Vettel, regerend wereldkampioen Formule 1 is zeer trots op het behalen van de wereldtitel maar tempert toch de verwachtingen voor komend seizoen.

“Het dragen van het nummer 1 is uiteraard een grote eer omdat het laat zien wat je vorig jaar gepresteerd hebt. Dit levert echter geen voordeel, het maakt je niet drie of vier tienden sneller.”

“Het feit dat ik elke keer het nummer 1 op mijn wagen zie staan geeft mij een fantastisch gevoel. Het was een groot succes en het winnen van het kampioenschap heeft mij sterker gemaakt. Dit seizoen moet echter nog beginnen en we zullen pas zien hoe sterk we zijn als we in Australië zijn.”

Vettel vindt ook dat zijn status van wereldkampioen niet teveel andere zaken beïnvloed heeft, “Na de race in Abu Dhabi ging het allemaal heel snel, maar deze winter had ik veel tijd voor mijzelf die ik kon doorbrengen met vrienden en familie.”

“Nu is het echter een nieuw seizoen. We zullen wel zien hoe alles verloopt want het begin is altijd moeilijk. Het lijkt er wel op dat we opnieuw een goede wagen hebben,” verklaarde hij in een interview.

geschreven door Nicolas Delay
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}