“Valtteri Bottas maakt geen kans, Lewis Hamilton is wereldklasse”

Volgens Gerhard Berger maakt Valtteri Bottas als teamgenoot van Lewis Hamilton helemaal geen kans tegenover de zevenvoudig F1-kampioen, al zijn er volgens Berger ook maar weinig andere rijders die dat wel zouden kunnen.


Valtteri Bottas moest vorig jaar nog maar eens zijn meerdere erkennen in teamgenoot Lewis Hamilton en zal dat volgens velen ook komend seizoen opnieuw moeten doen. Volgens Gerhard Berger valt dat gewoonweg toe te schrijven aan de enorm complete rijder die Lewis Hamilton is.

“Lewis is absoluut wereldklasse. Bovenop zijn ongelooflijke snelheid en extreem veel talent komt ook nog eens zijn ervaring,” aldus Berger tegenover ‘F1-insider’.

“Bottas is ook niet traag, maar uiteindelijk maakt hij geen kans tegen Hamilton. Dat is hoe de meeste rijders zich zouden voelen.”

Volgens de voormalig rijder van McLaren en Ferrari zijn er maar weinig rijders in staat om echt de strijd met Hamilton aan te gaan.

“Max Verstappen, Charles Leclerc en Sebastian Vettel wanneer hij zijn normaal vormpeil heeft. Ik zie daarnaast geen andere rijders op dit topniveau, maar Lewis is voor mij nog steeds de absolute nummer één.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023