Vanavond kennen we mogelijk de nieuwe teamgenoot van Sebastian Vettel

De Oostenrijkse zender ServusTV ontvangt zo meteen dr. Helmut Marko, adviseur bij Red Bull Racing, en volgens F1 Fanatic brengt hij iemand mee …
image
Marko zal niet alleen komen opdraven in het programma “Sport und Talk aus dem Hangar-7″. Hij zal vergezeld worden door de rijder die vanaf volgend seizoen in de tweede bolide van Red Bull Racing zal plaatsnemen, ter vervanging van de afscheidnemende Mark Webber, zo staat te lezen op de Twitter-account van F1 Fanatic.

Daarmee komt ook meteen een einde aan alle speculatie rondom de identiteit van de nieuwe teamgenoot van Sebastian Vettel. Drie namen passeerden de voorbije weken de revue, de ene al wat nadrukkelijker dan de andere. De man in polepositie voor het stoeltje is Daniel Ricciardo. De landgenoot van Mark Webber maakt zijn tweede seizoen voor Scuderia Toro Rosso vol, en reed zich al meer dan eens in de kijker.

De andere twee eerder genoemde kandidaten zijn Kimi Raikkonen en Fernando Alonso, al zijn beide, en dan vooral Alonso, de laatste week zo goed als uitgesloten, al weigerde Christian Horner dit te bevestigen. Jean-Eric Vergne werd volgens Horner al eerder van het lijstje geschrapt wegens nog iets te weinig ervaring.

De uitzending van “Sport und Talk aus dem Hangar-7” start om 21u15 Belgische tijd en is live te volgen: klik hier en vervolgens op ‘Live-Stream starten’
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print