Verstappen na vierde kwalificatietijd: “Het was geen topronde”

Max Verstappen kwalificeerde zich als vierde voor de GP van de USA. De Nederlander blikt met gemengde gevoelens terug op de kwalificatie.

Langs de ene kant is een vierde plaats op de startgrid niet slecht, langs de andere kant werd Verstappen opnieuw verslagen door teamgenoot Daniel Ricciardo.

Gemengde gevoelens overheersen daardoor bij Verstappen al zal het volgens de Nederlander wel een interessante race worden. Het gevecht met Mercedes aangaan lijkt onmogelijk, waardoor Ferrari voor blijven het doel is.

“Het was jammer”, valt te lezen op ‘verstappen.nl’. “Ik kreeg over de radio te horen dat ik een paar dingen niet moest doen wat uiteindelijk niet hielp. Ik had in de laatste bochten veel overstuur en ja, het was gewoon geen topronde. Het team vroeg welke band ik wilde gebruiken in Q2 en ik heb gekozen voor de zachte band, waar ik dus op zal starten. We zullen het morgen wel zien. Het doel is om voor de Ferrari’s te blijven en dat gaan we ook proberen. Het zal een interessante race worden.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022