Verstappen teleurgesteld na dertiende tijd

Max Verstappen is teleurgesteld nadat hij tijdens de kwalificatie voor de GP van groot-Brittannië slechts de dertiende tijd wist te rijden.

Het ging niet vlot voor Verstappen op het circuit van Silverstone. De Nederlander deed over de boordradio zijn beklag over de wagen en maakte zelfs een spin tijdens de kwalificatie.

Verstappen is dan ook teleurgesteld dat hij slechts een dertiende tijd wist te rijden. Bovendien werd hij tijdens de kwalificatie opnieuw geklopt door teamgenoot Carlos Sainz Jr.

“Ik ben erg teleurgesteld. Ik weet niet precies wat er aan de hand is: het hele weekend zijn we al competitief, maar zodra we de kwalificatie in gingen, hadden we problemen met de balans van de auto”, zei Verstappen tegenover zijn officiële website. “Ik had veel overstuur en de goede rondetijden kwamen dus niet. De auto is niet veel veranderd sinds de derde vrije training, dus we zullen moeten uitzoeken wat er is gebeurd. Iedereen ging in de kwalificatie sneller dan in de vrije trainingen en ik ben een halve seconde langzamer. Vandaag was niet onze dag, hopelijk kunnen we het morgen beter doen.”

Verstappen hoopt echter wel een goede race te kunnen rijden en opnieuw in de punten te finishen.

“De lange runs zagen er in de vrije trainingen wel goed uit, dus hopelijk kunnen we dat meenemen in de race”.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}