Verstappen vijfde tijdens kwalificatie: “We zijn gewoon te traag”

Red Bull had in de aanloop naar de kwalificatie gehoopt om de strijd met Ferrari aan te gaan maar het kwam op dat vlak van een kale reis terug. Volgens Max Verstappen is Red Bull simpelweg te traag.

Verstappen reed tijdens de kwalificatie de vijfde tijd, al was hij wel ruim anderhalve seconde trager dan polesitter Lewis Hamilton. Ook tegenover Ferrari, waarmee Red Bull tijdens de kwalificatie de strijd wou aangaan, kwam Verstappen heel wat tekort.

“We zijn gewoon te langzaam”, zo liet Max Verstappen na afloop van de kwalificatie weten en zo valt te lezen op de officiële website van de Nederlander.

“Het is niet echt om over naar huis te schrijven. Door de straf van iemand anders staan we hier op de tweede startrij. We zijn niet snel genoeg om Mercedes en Ferrari bij te houden. We kregen de auto het hele weekend niet zoals we hem willen hebben. We hadden niet de grip die we wilden hebben, dus dat is niet ideaal. We gaan proberen de Mercedessen en Ferrari’s morgen in het vizier te houden. Het is moeilijk om ze op snelheid te kloppen, maar misschien hebben we morgen wat geluk.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022