Vettel en Schumacher nemen opnieuw deel aan de Race of Champions

Zevenvoudig wereldkampioen MIchael Schumacher zal ook dit jaar deelnemen aan de zogenaamde Race of Champions. Hetzelfde wordt gezegd over Sebastian Vettel en dat zou betekenen dat beide heren ditmaal naar China zullen moeten afreizen.
Michael Schumacher vindt het evenement elk jaar een succes en daarom zal de Duitser dit jaar ook aparte demonstraties geven. De voormalig F1-rijder zal er opnieuw de show mogen stelen maar dan mag dit jaar wel zijn motor niet afslaan. Vorig jaar was dat wel het geval en daardoor verloor hij toen de finale.

“Ik kijk er echt naar uit want ik ben benieuwd naar de manier van werken in China. De supporters uit China zullen vast en zeker reageren op onze gekke rijstijl en de show die we geven. Ze zullen van het evenement gaan houden. Het belangrijkste is dat we allemaal samen plezier kunnen maken”, zo vertelde Schumacher.

Voor het eerst in de geschiedenis zal de Race of Champions doorgaan op een dinsdag en woensdag, vlak nadat de GP van Abu Dhabi wordt verreden en het seizoen dus wordt afgesloten.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023