Vettel is niet de beste Duitse sportman

Sebastian Vettel was in 2009 duidelijk de beste Duitse rijder op de grid in de Formule 1. Toch werd Vettel niet de Duitse sportman van het jaar.
Sebastian Vettel is duidelijk iemand die enorm teleurgesteld is indien hij niet als eerste kan eindigen in eender welke strijd. Tijdens de afgelopen Grand Prix van Brazilië werd Jenson Button alvast de nieuwe wereldkampioen en uiteraard hoorde daar toen ook enige reactie van Vettel bij.

Een teleurgestelde Vettel verklaarde toen simpelweg dat BBC op dat ogenblik wel iemand anders zou kunnen vinden met een vrolijker verhaal. Enkel een proficiat naar Button toe was toen nog het positieve dat Vettel liet noteren.

In Duitsland organiseert men dan weer jaarlijks de verkiezing voor sportman van het jaar en dan zou je toch wel denken dat Vettel hier met de winst zou kunnen gaan lopen. Terwijl ongeveer 750 mensen aanwezig waren moest Vettel ook ditmaal weer een betere in zichzelf “laten” herkennen. Paul Biederman wist in 2009 meerdere wereldrecords te doen noteren bij het zwemmen.

Biederman wist maar liefst 3.569 van de stemmen te winnen terwijl Vettel het met 2.034 stemmen moest stellen. Discuswerper Robert Harting eindigde op de derde plaats met slechts 597 stemmen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}