Weber ontkent split met Schumacher

Willi Weber, de man die al sinds het begin de zaken van Michael Schumacher regelt, de man die zich manager van de zevenvoudig kampioen mag noemen, die man wordt momenteel precies buiten de zaken gehouden.
Willi Weber is voor alle duidelijkheid een zeer bekende manager binnen de Formule 1. De 67-jarige Duitser begon als grote steun van Michael Schumacher toen deze nog aan de vervulling van zijn dromen moest beginnen en dus veel nodig had.

Samen met Schumacher bereikte Weber enorm wat succes maar tijdens de eventuele onderhandelingen met Mercedes GP zou men hem achterwege hebben gelaten. Indien het reeds gepubliceerde artikel van Der Spiegel zou kloppen dan zou de toekomst van Weber als manager van Schumacher er niet bepaald positief uitzien.

Opvallend is dan ook nog dat tijdens het onstaan van de speculaties over Mercedes GP ook het woord van Weber nog werd gevraagd en dat deze verklaarde dat de kans op een comeback groot was. Hooguit drie dagen later verklaarde de woordvoerster van Schumacher ineens dat een comeback voor 2010 zowat verzinsels van de pers zouden zijn. Later spotte de pers Schumacher en Weber samen in Stuttgart alwaar ook het hoofdkwartier van Mercedes gelegen is. Weber wist toen zijn verklaring plots te beperken tot slechts één zin.

“Het is toeval dat ook Mercedes in Suttgart gelegen is en verder kan ik op jullie geruchten geen reactie meer geven”, aldus Willi Weber.

Ondertussen zijn we reeds een maand verder en liet Norbert Haug al weten dat Mercedes met een grote verassing voor de supporters zou komen maar dat we nog tot Kerstmis moeten wachten op de bekendmaking.

Willi Weber sprak dan enkele dagen later ook van een kerstcadeau en ook vertelde hij dat we dus niet lang meer zouden moeten wachten. Weber wordt in elk geval al even verkeerd geïnformeed of opzij geschoven, een gerucht wat Weber dan weer wist te onkennen.

“Belachelijk. Als men zegt dat ik weldra niet meer als manager van Schumacher mag dienen dan vindt ik dat belachelijk. Echt duidelijke onzin noem ik dat”, zo vertelde Willi Weber zelf.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}