Vettel: “Jammer dat het seizoen nu voorbij is”

Sebastian Vettel behaalde in Brazilië zijn dertiende overwinning van het seizoen, zijn negende overwinning op rij. Het zijn meteen ook twee records, maar tegelijkertijd vindt de Duitser ook best jammer dat het seizoen nu ophoudt.
image
Vettel verloor tijdens de start van de GP van Brazilië zijn eerste plaats maar tegen het einde van de eerste ronde had Vettel dat foutje al opnieuw rechtgezet. Vervolgens leek Vettel probleemloos richting zijn negende overwinning op rij te rijden, ware het niet dat er plots een pitstop was die compleet fout liep.

Gelukkig voor de Duitser liep alles uiteindelijk goed af en behaalde hij zijn dertiende overwinning van het seizoen. Vettel was uiteraard dolblij met zijn overwinning maar vindt het dus ook jammer dat het seizoen nu voorbij is. zijn concurrenten zullen er ongetwijfeld anders over denken.

“Ik had mij een dergelijk seizoen helemaal niet durven wensen. Het is eerlijk gezegd, en verontschuldig mij voor de uitdrukking, ietwat pervers om zo sterk en constant te presteren zoals in de laatste races. We hebben bijna geen fouten gemaakt. Vandaag zag het er tijdens de pitstop echter even anders uit, maar daarnaast was het een zeer uitzonderlijk seizoen voor ons,” zei Vettel na de race. “Ik ben een beetje treurig vandaag dat het seizoen nu stopt. Het was immers fantastisch om sinds de zomerpauze alle races te winnen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}