Vettel: “Webber van de pole houden was niet eenvoudig”

Sebastian Vettel mag dan wel de polepositie voor de GP van de USA veroverd hebben, eenvoudig was het volgens hem zeker en vast niet …
image
Opnieuw een 1-2 voor Red Bull tijdens de kwalificatie voor Red Bull maar deze keer was het Sebastian Vettel die sneller was dan zijn Australische teamgenoot, al scheelde het wel niet veel of voor het tweede raceweekend op rij stond Mark Webber op de pole. Vettel was immers slechts een tiende sneller dan Webber. Ook Sebastian Vettel beseft dat hij tot het uiterste is moeten gaan om zijn teamgenoot te verslaan.

“Het was een moeilijke sessie aangezien er plots meer wind was dan deze ochtend en dat heeft een serieuze impact op het gedrag van de wagen. Het is niet eenvoudig, zeker in de bochten die tegen hoge snelheid genomen moeten worden,” aldus Vettel.

“Ik reed uiteindelijk een solide ronde en slaagde erin om de pole te veroveren. Het was erg close met Mark, die naarmate het weekend vorderde steeds dichter bij mij kwam. Gelukkig slaagde ik erin om net voor hem te blijven. Ik denk dat hij een foutje maakte in het laatste gedeelte van zijn ronde,” besluit de Duitser.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print