VIDEO: Staat de positie van Lance Stroll ter discussie nadat hij fysio ‘duwt’ na Q1-exit?

Twitter
Twitter

De positie van Lance Stroll binnen het Aston Martin F1 team lijkt meer dan ooit onder druk te staan na een vroegtijdige exit in Q1 en een serieuze uithaal naar zijn fysiotherapeut.

Ongelooflijk gefrustreerd was Lance Stroll nadat hij gisteren tijdens Q1 op het Losail International Circuit was uitgeschakeld tijdens de kwalificatie voor de GP van Qatar. De Canadees smeet zijn stuurtje weg en leek ook zijn fysio Henry Howe, die hem begin dit seizoen snel hielp herstellen van zijn breuken, stevig te duwen bij het verlaten van de garagebox.

De beelden beroeren de F1-community en de fans. De druk op Lance Stroll neemt dan ook toe en steeds meer mensen vragen zich af of Lance Stroll niet aan de kant moet geschoven worden.

Nadien gaf Lance Stroll nog een opmerkelijk interview tegenover de officiële F1-website waarin hij sprak over een “klotesessie”. Stroll antwoordde met weinig woorden maar zijn gezicht sprak boekdelen. Aston Martin beperkte zich in een statement tot onderstaande reactie van Stroll.

“Mijn eerste ronde werd geschrapt omwille van de baanlimieten en mijn tweede poging moest ik afbreken door verkeer, er wachtte me dan ook een ongelooflijke taak tijdens mijn laatste run,” aldus Stroll. “De wagen voelde oké maar we hadden gewoonweg de snelheid niet.”

“We hebben op zaterdag een nieuwe kans, we zullen in de aanloop naar de ‘sprint events’ leren wat we kunnen.”

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023