Villeneuve: “Niemand geloofde mij toen ik zei dat Ricciardo Red Bull zou verlaten”

Voormalig F1-kampioen Jacques Villeneuve voorspelde naar eigen zeggen dat Daniel Ricciardo het Red Bull F1-team zou verlaten, maar niemand zou hem geloofd hebben.


Daniel Ricciardo zorgde een week geleden voor een schokgolf in de Formule 1 door zijn overstap van Red Bull naar Renault aan te kondigen. De Australiër was een sleutelfiguur in het ‘silly season’ dit jaar en door zijn overstap naar Renault is het nu vooral uitkijken naar wie de nieuwe teamgenoot van Max Verstappen zal worden.

Jacques Villeneuve zag de overstap van Ricciardo aankomen en vindt het een goede zaak dat de Australiër voor Renault koos.

“Al meer dan een maand heb ik het erover maar niemand geloofde mij,” aldus de wereldkampioen van 1997. “Iedereen dacht dat hij bij Red Bull zou blijven maar het is geweldig dat hij naar Renault gaat. Het is een fabrieksteam met heel wat middelen.”

“De samenwerking tussen Red Bull en Honda is niet geloofwaardig. Red Bull is eigenlijk een Max Verstappen-team dat alle aandacht op hem richt.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022