Virgin extreem blij met dubbele finish

Voor het eerst is Virgin erin geslaagd met twee auto’s de finish te bereiken. Dat het als voorlaatste en laatste was, mag de pret niet drukken.
“Het is een geweldige beloning voor het hele team”, beschrijft technisch directeur Nick Wirth het belang van de dubbele finish. “Mijn dank gaat uit naar iedereen die zo hard heeft gewerkt aan het verbeteren van onze betrouwbaarheid. En ook de coureurs verdienen respect. Niet alleen voor hun strakke races, maar ook voor het geduld en de belangrijke bijdrages die ze de afgelopen weken hebben getoond.”

Timo Glock tempert echter de verwachtingen. “We boeken progressie. Vandaag was een belangrijke stap, maar het was een kleine stap”, aldus de Duitser. “We moeten het momentum vasthouden om in de loop van het seizoen een grotere sprong voorwaarts te kunnen maken.”

Glock had, net als zijn teamgenoot Lucas di Grassi, moeite om in een goed ritme te geraken, vanwege de vele blauwe vlaggen. Glock: “Ik was de hele race in een mooi gevecht gewikkeld met Jarno Trulli, maar we moesten telkens ruimte maken voor de koplopers. Van de 66 ronden had ik er maar zo’n 15 vrij baan.”

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}