Force India scoort weer punten

Adrian Sutil scoorde wederom punten voor Force India en dikt zijn totaal aan tot 16, het dubbele van teamgenoot Liuzzi. Vitantonio Liuzzi kende een lastig weekend waarin niets ging zoals hij gewild had.
Adrian over zijn race: “Mijn start was prima, en ik schoof op van de elfde naar de achtste positie. Die plek kon ik makkelijk volhouden, want het grootste deel van de race reed ik vlak achter Massa’s Ferrari en die kon ik eenvoudig bijhouden. Al bij al een geweldige race en een goed resultaat voor Force India”

image

Sutil eindigde als zevende, acht plaatsen voor Tonio Liuzzi die als vijftiende werd afgevlagd. “Mijn eerste stint op de zachte banden was moeilijk”, vertelt de Italiaan. “ De auto had afwisselend onder- en overstuur. Op de harde banden ging het beter, maar toen ik de pits uitkwam – wat niet erg soepel verliep – kwamen net de leiders eraan en die moest ik allemaal voorbijlaten.”

“Toen ik eenmaal een vrije baan had, kon ik goede rondetijden rijden. Daar moet ik me dus maar tevreden mee stellen. Op naar Monaco, want daar gaat het vast beter. Gelukkig is die race al volgende week”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}