Virgin Racing werkt zonder windtunnel

De nieuwe renstal Virgin Racing zal in 2010 debuteren met een wagen die zal worden ontwikkeld zonder gebruik te maken van een windtunnel.
Morgen al zal de officiële voorstelling van de renstal Virgin Racing in Londen plaatsvinden. Eerder al maakte men bij Manor GP bekend dat de renstal een naamswijziging zou ondergaan en dat uiteraard omwille van het feit dat hoofdsponsor Virgin opstapte bij Brawn GP en vervolgens zich inkocht bij Manor GP.

Virgin-eigenaar Richard Branson stelde vandaag de rijders al voor die in zijn wagens zullen mogen racen. Over de wagen op zich maakte men dan weer meteen bekend dat men geen gebruik zou gaan maken van windtunnels.

“Virgin Racing is een nieuw team op de grid en Wirth Research is zeer tevreden over het feit dat het voor hen een steun is in 2010. De wagen zal op een unieke wijze ontwikkeld worden doordat we gebruik zullen maken van het zogenaamde Development Digital Domain. We kijken alvast uit naar de dag dat onze wagen voor het eerst het circuit op kan. Ons project is eveneens een grote uitdaging die we dankzij Virgin Racing kunnen aangaan”, aldus Nick Wirth van Wirth Research.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}