“Virgin zal verwachtingen niet inlossen”

Timo Glock vreest dat Virgin GP de verhoopte seizoensstart niet zal kunnen waarmaken. De wagen is te weinig ontwikkeld om bij de middenklasse te horen. Glock heeft ook geen testwerk kunnen verrichten tijdens de afgelopen test in Barcelona door een blindedarmontsteking.
Voor aanvang van de wintertests sprak men bij Virgin hoopvol over het behalen van een plaats in Q2 en de eerste punten pakken. Nu vreest hun eerste rijder dat dit met de wagen die in Melbourne aan de start komt niet mogelijk zal zijn.

“Op dit ogenblik, na de wintertests, lijkt het moeilijk te gaan worden.” vertelt Glock. “Ik denk dat we tot Turkije moeten wachten vooraleer we met de volgende upgrade komen, net als bij de meeste teams dat het geval zal zijn.”

“Uit wat ik heb gezien bij de tests behoren we nog steeds tot het middenveld, maar Q2 zal moeilijk zijn. Vooral Toro Rosso lijkt aan snelheid gewonnen te hebben, net als Sauber. Dat zijn de teams waarbij we dachten dat we konden aansluiten. Zij hebben een grote stap voorwaarts gemaakt en wij niet. We lopen achter op onze verwachtingen.”
a:1:{s:9:”file_name”;s:30:”Timo_Glock_Virgin_Racing_2.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}