Voormalig F1-rijder JJ Letho betrokken bij dodelijk bootongeval

De politie onderzoekt momenteel een dodelijke ongeval met een boot waarbij JJ Letho betrokken was. De Fin wist de crash zelf te overleven maar mogelijk was hij zelf de oorzaak.
Voormalig F1-rijder JJ Letho geraakte onlangs betrokken in een dodelijke crash met een boot. Toen het toestel op een pilaar botste kwam een andere inzittende namelijk om het leven. Letho zelf geraakte gewond aan het hoofd en brak zelfs meerdere ribben.

De inmiddels 44-jarige Fin zette zijn pijn op dat ogenblik nog even opzij aangezien hij zelf richting land diende te zwemmen. Volgens de Finse pers zou er uiteraard een alcoholtest hebben plaatsgevonden. Het resultaat was Letho niet bepaald gunstig en daarom zal de politie hem nu nogmaals met het onderzoek moeten confronteren. Letho werd na het ongeval in het ziekenhuis opgenomen alwaar een operatie heeft plaatsgevonden.

“Persoonlijk heb ik geen standpunt in te nemen maar Letho wordt van enkele strafbare feiten verdacht. Het is nog niet duidelijk wie er exact wat heeft gedaan. Men kan niet iemand ondervragen die van sterke medicatie wordt voorzien maar volgens de artsen kan hij over een week misschien al naar huis. We zullen hem dan zo snel mogelijk verhoren”, aldus de Finse Politie.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}