Vriendin van Max Verstappen krijgt felle kritiek na foto’s in badpak op Instagram: “Dit is zo hypocriet!”

Kelly Piquet - Instagram
Kelly Piquet - Instagram

Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, krijgt bakken kritiek nadat ze op Instagram enkele foto’s in badpak plaatste met daarbij een oproep voor ‘het goede doel’.

Het is zeker niet de eerste keer dat Kelly Piquet ons op haar Instagram-account laat meegenieten van enkele mooie familiemomenten of enkele foto’s in bikini maar deze keer komen de foto’s haar op heel wat kritiek te staan en dat omwille van de tekst die ze erbij plaatste.

Kelly Piquet roept in de tekst bij de foto’s immers op om haar strijd voor het milieu en tegen plastic vervuiling te steunen. Die oproep komt haar al snel op felle kritiek te staan want het is ook haar volgers uiteraard niet ontgaan dat ze heel de wereld rondvliegt, vaak dan ook nog eens in een privéjet, en dat ze uiteraard ook zelf een grote ecologische voetafdruk heeft.

“Het is altijd leuk wanneer rijke mensen doen alsof ze bekommerd zijn met het milieu terwijl ze zelf verschillende wagens, privéjets en boten bezitten,” zei één van de geïrriteerde fans en waarvan de reactie meer dan 150 000 likes kreeg.

Ook een andere fan reageerde scherp op de oproep van Kelly Piquet: “Zegt iemand die in één maand meer reist dan ik in heel mijn leven, die in extreme luxe leeft met al de cadeau’s en het shoppen! Ik hou van je maar dit is hypocriet!”

Ook heel wat andere fans uitten hun ongenoegen over de post met bijhorende oproep van Kelly Piquet.

“Dit is zo extreem hypocriet. De hoeveelheid vluchten die jij vooral privé doet. En al het plastic van de geschenken die je ontvangt. Om de oceaan geven vereist niet dat je verschillende foto’s in bikini neemt,” reageert nog een andere fan.

“Wat met de tonnen plastic waterflessen die je gebruikt? Of de privéjet? De merken die nog steeds dierenhuiden of dierenmishandeling toestaan. Je post is goed maar het zijn holle woorden tot je stopt met plastic flessen te gebruiken, of privéjets en dierenmishandeling blijft negeren.”

Harde kritiek dus voor Kelly Piquet, maar of ze daar zelf van wakker ligt …

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner