Vrouw die Christian Horner beschuldigt wordt deze week ‘zwaar op de rooster gelegd’

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Volgens het Britse ‘The Sun’ zal de vrouw die klacht indiende tegen Red Bull-teambaas Christian Horner deze week opnieuw ‘zwaar op de rooster gelegd worden’.

De vrouw werd door Red Bull op non-actief gezet nadat een ‘onafhankelijk onderzoek’ tot de conclusie kwam dat Christian Horner vrijuit ging. Vervolgens werden naar meer dan 150 insiders uit de Formule 1 een e-mail gestuurd waarin vermeende WhatsApp-gesprekken van Horner en de bewuste vrouw te zien waren.

Christian Horner bleef zijn onschuld volhouden maar de vrouw besloot om bijkomende stappen te ondernemen waarna ze door Red Bull op non-actief werd gezet terwijl Christian Horner gewoon verder mocht blijven werken als teambaas van Red Bull Racing. Volgens familieleden mag de vrouw omwille van het ondertekenen van een juridisch document bovendien met bijna niemand praten over de zaak.

Ondertussen heeft de vrouw ook bij de FIA klacht ingediend tegen Christian Horner terwijl ze ook nog zou overwegen om naar de arbeidsrechtbank te stappen. Volgens het Britse ‘The Sun’ zal ze deze week alvast “zwaar op de rooster gelegd worden”. Daarnaast zou Red Bull volgens bronnen van ‘The Sun’ ook zo snel mogelijkheid duidelijkheid over de zaak willen scheppen maar kunnen ze pas reageren wanneer de beroepsprocedure is behandeld.