Waarom heeft Max Verstappen in Australië plots ‘lang blond haar’?

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Op donderdag werden op de sociale media heel wat beelden gedeeld van Max Verstappen die plots lang blond haar had. Dat de tweevoudig wereldkampioen Formule 1 in Australië plots lange blonde lokken had, dat had dan ook een reden.

Wie vanochtend Belgische tijd opstond en zijn sociale media over de Formule 1 in Australië checkte zal ongetwijfeld twee keer in zijn ogen gewreven hebben. Plots had Max Verstappen immers lange blonde haarlokken. De oorzaak daarvan is terug te vinden bij ‘Kayo Sports’.

De Australische streamingdienst bedacht een quiz voor Red Bull-teamgenoten Max Verstappen en Sergio Perez. Daarbij kwamen heel wat typisch ‘Australische zaken’ aan bod. Plots was één van de onderwerpen die werd bovengehaald een blonde pruik.

Blijkbaar is een ‘matje’ volgens de Australiërs iets typisch van bij hen en Max Verstappen werd gevraagd of hij de pruik wou opzetten. Dat deed Verstappen vervolgens met veel plezier. Het zorgde vervolgens voor heel wat dolle taferelen en leuke beelden.

Teamgenoot Sergio Perez zei: “Je ziet er echt goed uit Max”, terwijl Verstappen zelf antwoordde met “Ik heb nu echt wel veel haar”. Rijders, fotograferen, maar vooral ook de sponsors waren erg blij met de beelden die heel de wereld rondgaan.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print