“Wagen past niet bij rijstijl van Schumacher”

Opnieuw hebben drie voormalige rijders zich uitgesproken over de negatieve uitlatingen met betrekking tot de comeback van Michael Schumacher.
Martin Brundle en Jacques Laffite maken zich geen zorgen wat betreft het beneden verwachting presteren van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher. Jos Verstappen laat ons dan weer inzien dat Schumacher geen magiër is. De Duitse Mercedes GP-rijder heeft heel wat last van onderstuur en meteen weten we dan ook waarom het bochtenwerk hem niet bepaald ligt. Over enkele weken komt Mercedes GP met belangrijke updates. Tot die tijd onderschatten veel insiders Schumacher liefst niet.

“Ik maak me geen zorgen over Schumacher. Men kan duidelijk zien dat hij last heeft van onderstuur. De wagen van Mercedes past niet bij zijn rijstijl”, zo verklaarde de Fransman Jacques Laffite.

Ook BBC-presentator Martin Brundle is van mening dat Schumacher in 2010 nog heel wat mogelijkheden heeft om succes te boeken. De vraag is uiteraard of de Duitse legende zelf wel opgezet is met die woorden van steun. Onder bepaalde druk zagen we Schumacher eerder al beter presteren. Brundle geeft Schumacher alvast meer tijd.

“De resultaten zijn een stuk beter dan dat ze in september nog waren. Indien dat nu nog niet het geval was, dan zou ik een andere uitspraak doen. Ik geloof in het kunnen van Schumacher. Hij heeft wat extra tijd nodig want de gelegenheid tot testen was er niet. Tijdens vrije trainingen zag ik zijn oude magie al opnieuw enkele keren”, aldus Martin Brundle.

Tot slot verklaarde de Nederlander Jos Verstappen dat Schumacher een mens is als een ander. De comeback zou in de ogen van Verstappen niet meer dan dat aantonen.

“Mogelijk verloor Michael ondertussen zijn oude gevoel in de wagen. We zien duidelijk dat hij een normaal mens van vlees en bloed is. Van magie kan amper nog gesproken worden in 2010” zo liet de voormalig teamgenoot van Schumacher verstaan.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}